Alexandria’66 en Spirit delen de punten

Deel dit:

spiritOUDERKERK A/D IJSSEL – Spirit heeft aan de eerste competitiewedstrijd tegen Alexandria’66 een punt overgehouden. Het werd in Rotterdam 1-1. Een resultaat waarmee beide ploegen na de wedstrijd konden leven. De eerste helft was duidelijk voor de Rotterdammers, na rust kwam Spirit wat beter voor de dag en ging het er nog bijna met de volle winst vandoor.

Alexandria’66 startte sterk en drong Spirit op de eigen helft terug. Spirit kwam er aanvallend amper aan te pas. De ploeg oogde slordig in balbezit en vooral de aannames waren matig.

Spirit kreeg in de beginfase van de tweede helft wat mogelijkheden. Toch kwam Alexandria’66 aan de leiding. Via de gevaarlijke linkerkant kwam de voorzet die uiteindelijk achter doelman Bas Haasnoot werd gewerkt. Na de achterstand knokten de Ouderkerkers zich terug in de wedstrijd en kwamen er ook kansen voor de geelwitten. Uiteindelijk was het Ferry Rietkerk die Christiaan Schrader knap wegstuurde, die onberispelijk de gelijkmaker inschoot.

Daarna kregen beide ploegen nog mogelijkheden. Een schot van opnieuw Schrader werd door de Alexandria-keeper knap over het doel gewerkt.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.