35+ team Schoonhoven gaat voor volle buit

Deel dit:

schoonhovenSCHOONHOVEN – Komende vrijdagavond wordt er gevoetbald in Schoonhoven. Voor velen een bijzondere avond om competitie te spelen, maar niet voor het seniorenteam 35+. Ook wel bekend als Vrijdag 1.

Vanaf 2016 speelt dit team met elkaar. Drie initiatiefnemers – Patric de Koster, Ruud van der Meulen en Richard Verstraten – hebben de spelers bij elkaar gevraagd en zo was het eerste 35+-team geboren. In het eerste seizoen werd er in een na- en voorjaarscompetitie gespeeld tegen drie andere teams uit de regio. Aan het einde van de werkweek naar (bijvoorbeeld) SV Gouda toe om op één avond drie wedstrijden van twintig minuten te voetballen (op half veld). Met als slotstuk een gezellig samenzijn in de kantine (lees: derde helft).

Diverse spelers train(d)en op donderdagavond om zo nog (wedstrijd)fitter voor de dag te komen. Na de winterstop, waarin er gezamenlijk op ‘trainingskamp’ werd gegaan naar Antwerpen, had de KNVB een verrassing voor Vrijdag 1. In plaats van vier teams heeft zij vijf teams in één competitie gezet, namelijk de 35+ teams van VV Capelle, Olympia, SV Gouda, RVC’33 én dus die van Schoonhoven. Tot dusver zijn er al twee speelrondes geweest (in Gouda en Reeuwijk-Dorp) en zijn er in acht wedstrijden zestienpunten behaald.

Aanstaande vrijdag gaat het 35+team, gesponsord door De Ridder Schilderwerken, voor de volle winst. Vanaf 20.00 uur wordt er gevoetbald. Tien wedstrijden in totaal.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.