Zomerse 50 bij RTV Krimpenerwaard

Deel dit:

Rene Karst en Stef Ekkel.

Rene Karst en Stef Ekkel.

KRIMPENERWAARD – De slechte zomer van 2016 heeft verrassend veel zomerhits opgeleverd. In de Zomerse 50 van dit jaar komen maar liefst tien hits van dit jaar binnen. RTV Krimpenerwaard zendt de zomerse hitlijst dinsdagavond 30 augustus uit tussen 20.00 uur en middernacht.

Bailar is de zomerhit van dit jaar. Het nummer van Deorro en Elvis Crespo komt de Zomerse 50 binnen op nummer drie. Andere populaire zomerhits van dit jaar zijn Duele e corazon van Enrique Iglesias ft. Wisin en Liever te dik in de kist (dan weer een feestje gemist) van Stef Ekkel en René Karst. Ook Justin Timberlake, Alvaro Soler, Mike Posner, Kungs,David Guetta, DNCE en Willy William zijn met hun zomerhit nieuw in de Zomerse 50.

In de Zomerse 50 staan de 50 meest populaire zomerhits aller tijden. Op nummer 1 staat, net als vorig jaar, de Lambada van Kaoma. Nummer 2 is Bryan Adams met Summer of ’69. Op de vijftigste en laatste plaats staat het onvermijdelijke Que si, que no van Jody Bernal.

De hitlijst is samengesteld op basis van alle stemmen via de site www.zomerse50.nl. Dit jaar zijn ruim 80.000 stemmen uitgebracht. “Er is minder gestemd dan vorig jaar, en ook dat heeft mogelijk met het slechtere weer te maken”, vertelt initiatiefnemers Martijn de Lange. “Als het regent, zijn mensen toch minder met zomerhits bezig.”

De Zomerse 50 wordt uitgezonden bij 150 radiozenders in Nederland en België. De volledige lijst staat op www.zomerse50.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.