Zaterdag 9 september: Schakelprogramma op RTV Krimpenerwaard

Deel dit:

schakel

KRIMPENERWAARD – Zaterdag 9 september wordt er aan een aantal activiteiten in de regio extra aandacht gegeven op RTV Krimpenerwaard. Van 09.00 tot 14.00 uur brengen wij u een informatief ‘Schakelprogramma’. Aandacht voor de Dag van de Democratie, Krimpenerwaard in Beweging en Open Monumentendag.

Het is de internationale Dag van de Democratie. Deze dag is in het leven geroepen door de Verenigde Naties om te benadrukken hoe belangrijk het is dat we in vrijheid onze stem kunnen laten horen. De gemeente Krimpenerwaard doet voor het eerst mee aan de Dag van de Democratie met een gevarieerd programma voor jong en oud in en rondom het stadhuis van Schoonhoven. Deze dag is tevens de aftrap van het campagneseizoen in verband met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. U als inwoner van de Krimpenerwaard heeft de gelegenheid om uw ideeën voor de Krimpenerwaard in de wensboom te hangen. Als u iets weet dat beter kan, dan kunt u dat op de klaagmuur schrijven. Zonder erbij te zijn hoort u wat er in de wensboom hangt en wat er op de klaagmuur staat geschreven via RTV Krimpenerwaard.  Ook kunt u uw zegje doen voor de camera’s van onze televisieploeg en in de Krimpenerwaardse babbelbox.

De Rabobank Krimpenerwaard organiseert “Krimpenerwaard in Beweging”. Tijdens deze gezellige en sportieve dag kunnen verenigingen, stichtingen en scholen een financiële sponsorbijdrage bij elkaar fietsen en wandelen. In samenwerking met Tourclub De Waardrenner en Bureau Mens & Groen worden twee mooie fietstochten en een wandeltocht georganiseerd. Meer dan 100 organisaties uit de Krimpenerwaard doen mee en zoveel mogelijk deelnemers zullen in ons programma de revue passeren.

Last-but-not-least is het Open Monumentendag. Traditiegetrouw is deze dag de gelegenheid om monumenten en bijzondere plekken in de verschillende kernen van de gemeente Krimpenerwaard te bezoeken. Waar u overal een bezoekje kunt brengen en wat er allemaal te doen is, hoort u ook in ons schakelprogramma tussen 9.00 en 14.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.