Verbindende factor voor jongeren

Deel dit:

img_7457KRIMPENERWAARD –  De Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland toont in de gemeente Krimpenerwaard passie, kennis en ervaring ten behoeve van jeugd en jongeren in hun dynamische leefomgeving.

Medewerker André Kuipers was zaterdagmiddag te gast in het RTV Krimpenerwaard programma ‘De Lunch & Brunch Expo’.  Het nieuwe Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek heeft op dit moment volop de aandacht. Er komt daar een jongerensoos die voor het einde van jaar  ingericht moet zijn. Afgelopen vrijdag was de start van dit project. Gezocht worden nog een aantal handige klussers zowel jeugd als ouders.

Op dit moment zijn de voorronden bezig van het Krimpenerwaard Straatvoetbaltoernooi. De eerstvolgende ronde is woensdag 21 september in de Spechtstraat in Haastrecht. In twee leeftijdscategorieën wordt er gestreden om de titel ‘Beste Straatvoetbalteam van de Krimpenerwaard’.  De finales worden gespeeld op woensdag 19 oktober in sporthal ‘De Drie Maenen’ in Ouderkerk aan den IJssel. Aanvang 11:00 uur.

Wil je meer weten over het het werk van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk? Bezoek de website voor alle actuele informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.