Tal van gasten in ‘De Waard aan Tafel’ [video]

Deel dit:

IMG_2757 (Kopie)KRIMPENERWAARD – Margot Kuzee en Ilja Bakker ontvangen deze week in een nieuwe aflevering van het RTV Krimpenerwaard praatprogramma ‘De Waard aan Tafel’ weer een keur aan gasten.

Rodin, Wilhelm en Heleen vertellen over de doppenactie voor KNGF Geleidehonden. Met Leen Prins (Schoonhovens College), Jacolien Vermeulen, (bibliotheek Krimpenerwaard) en Pieter Teeuw (Kruiswijk BV) wordt vooruitgeblikt op de open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ op 17 maart.

IMG_2773 (Kopie)

IMG_2771 (Kopie)

Drie leden van scouting Admiraal de Ruyter in Krimpen aan de Lek vertellen over hun crowdfundactie voor een nieuwe sleper om de boten te kunnen verplaatsen. Vervolgens wordt er met Jan van Vliet vooruitgekeken naar het concert dat bigband Dizzizjazz geeft op zondag 26 maart in Schoonhoven.

IMG_2796 (Kopie)

IMG_2831 (Kopie)

Hetty Verhoef en Bas Witvliet schuiven aan om te praten over de aanstaande voorjaarsfair op het industrieterrein van Lekkerkerk. Rotaryclub Schoonhoven levert ook dit jaar een actieve bijdrage aan Wereld Waterdag. De uitzending wordt muzikaal afgesloten door de Vlister Dotters.

IMG_2815 (Kopie)

IMG_2846 (Kopie)

Kortom, een afwisselende aflevering. De volgende Waard aan Tafel wordt opgenomen op dinsdag 21 maart vanaf 20.00 uur in de studio in Bergambacht. Publiek heeft gratis toegang. Ook een leuk onderwerp voor in de uitzending? Mail naar redactie@rtvkrimpenerwaard.nl.

IMG_2768 (Kopie)

IMG_2840 (Kopie)

IMG_2776 (Kopie)

IMG_2822 (Kopie)

IMG_2780 (Kopie)

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.