RTV Krimpenerwaard zoekt meest zonnige zomerhits

Deel dit:

zomerse50KRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard zendt deze zomer weer de Zomerse 50 uit, de hitlijst met de meest populaire zomerhits aller tijden.

Luisteraars van RTV Krimpenerwaard kunnen hun favoriete zomerhits doorgeven. Stemmen kan tot en met 12 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle stemmers wordt een reischeque ter waarde van duizend euro verloot. De lijst van de Zomerse 50 2018 is bij RTV Krimpenerwaard te horen op zondag 19 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur.

Vorig jaar stond Despacito van Luis Fonsi & Daddy Yankee bovenaan, op de tweede plaats stond Kaoma met de Lambada en de nummer drie was voor Bryan Adams met Summer of ’69.

Wat de zomerhit van dit jaar is, wordt bepaald door alle stemmen die online op www.zomerse50.nl worden uitgebracht. Er mag gestemd worden op de hits van dit jaar, zoals One Kiss van Calvin Harris & Dua Lipa, Dura van Daddy Yankee en La Cintura van Alvaro Soler. Stemmen mag natuurlijk ook nog steeds op de bekende zomerhits, zoals Surfin’ USA, All Summer Long, de Ketchup Song en de Macarena. Die nummers blijven gewoon elk jaar scoren.

De Zomerse 50 wordt uitgezonden op 150 omroepen in Nederland en België.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.