RTV Krimpenerwaard neemt extra zender in Lekkerkerk in gebruik [video]

Deel dit:

DCIM101MEDIADJI_0007.JPGLEKKERKERK – RTV Krimpenerwaard heeft donderdag een extra zender in gebruik genomen. Het gaat om de zender in Lekkerkerk op FM 107.7 MHz.

In delen van de Krimpenerwaard was RTV Krimpenerwaard niet goed te ontvangen. Daarom had de lokale omroep een aanvraag ingediend voor een extra zender bij het Agentschap Telecom. De zender is donderdag officieel de lucht in gegaan.

Vrijwilligers Roelof den Ouden en Adrie Oudenes brachten vanuit het bakje van een grote kraan, de benodigde verbindingsapparatuur aan in de zendmast op het Lekkerkerkse industrieterrein. Met het aanzetten van de zender is met name in het westelijk deel van de Krimpenerwaard de ontvangst van RTV Krimpenerwaard nu sterk verbeterd.

RTV Krimpenerwaard had al een zender in gebruik vanuit Bergambacht en is daar te beluisteren op FM 106.6 MHz. Deze frequentie blijft voor het oostelijk deel van de Krimpenerwaard gehandhaafd. “Zo is het bereik van RTV Krimpenerwaard vergroot en kunnen nog meer luisteraars genieten van gezellige en informatieve radioprogramma’s”, aldus programmaleider Arian Vermeulen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. piet zegt:

    Nu nog de muziek van nu en dan word het misschien nog wat

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.