RTV Krimpenerwaard en Het Kontakt houden verkiezingsdebat

Deel dit:

stembureauKRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard en weekblad Het Kontakt houden donderdag 23 februari in aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen een verkiezingsdebat.

Het debat wordt opgenomen voor uitzending via de televisie en radio van RTV Krimpenerwaard. RTV Krimpenerwaard en Het Kontakt willen hiermee een bijdrage leveren aan de meningsvorming van de kiezers in de gemeente Krimpenerwaard. Zeker voor degenen die hun mening nog niet hebben bepaald, biedt het debat wellicht nieuwe aanknopingspunten.

Dit keer geen landelijke politici, maar de fractieleiders van de landelijke partijen die vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad van Krimpenerwaard gaan met elkaar in debat. Dit gebeurt zowel één op één als ook gezamenlijk. Door juist de plaatselijke fractieleiders uit te nodigen wordt meteen een verband gelegd met datgene waar de lokale politici van de landelijke partijen voor staan.

Benjamin Anker (ChristenUnie), Bert Bening (D66), Jan Dekker (CDA), Jan Willem van der Ham (SGP), Marije Willems (PvdA) en Ruud van der Wilt (VVD) zullen met elkaar debatteren over de belangrijke landelijke onderwerpen die de kiezers bezig houden.

Het verkiezingsdebat wordt gehouden in cultureel centrum De Zwaan aan de Kerkweg 2 in Berkenwoude en begint om 20.00 uur. Belangstellenden zijn bij dit debat welkom, de toegang is gratis.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.