RTV Krimpenerwaard en Het Kontakt houden verkiezingsdebat

Deel dit:

stemmenKRIMPENERWAARD – Vooruitlopend op de verkiezing voor de Tweede Kamer houden RTV Krimpenerwaard en weekblad Het Kontakt op donderdag 23 februari een debat over landelijke thema’s.

Daaraan wordt deelgenomen door de fractievoorzitters van de landelijke partijen die nu in de gemeenteraad van Krimpenerwaard zijn vertegenwoordigd. Ofwel: Benjamin Anker (ChristenUnie), Bert Bening (D66), Jan Dekker (CDA), Jan Willem van der Ham (SGP), Marije Willems (PvdA) en Ruud van der Wilt (VVD).

De debatten worden gevoerd aan de hand van een zestal stellingen over onderwerpen die kiezers bezighouden. Zo komen zaken als verkeer, gezondheid, veiligheid, woningbeleid en inkomen aan de orde.

Mede aan de hand van deze debatten krijgen kijkers en luisteraars in de Krimpenerwaard handvatten aangereikt om hun stem op 15 maart te bepalen. Het debat wordt opgenomen voor zowel radio als televisie van RTV Krimpenerwaard en wordt gepresenteerd door Ilja Bakker en Frank van Suchtelen. Belangstellenden zijn welkom bij dit verkiezingsdebat, dat plaatsvindt in cultureel centrum De Zwaan in Berkenwoude. De toegang is gratis. Bezoekers worden in de gelegenheid gesteld om inhoudelijk te reageren.

Het debat begint om 20.00 uur. In verband met de televisieopnamen wordt publiek verzocht tijdig aanwezig te zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.