Politiek Café over omstreden busverbinding en toerisme in de polder [video]

Deel dit:

cafeKRIMPENERWAARD – In het maandelijkse televisieprogramma Politiek Café van RTV Krimpenerwaard staan deze keer vier onderwerpen centraal. Het R-net, waarbij wordt gedebatteerd over de nu voorgestelde route van buslijn 197, en hoe staat het met het invoeren van Diftar en wat zijn nog de problemen bij dit afvalscheidingssysteem? Voorts komt aan de orde hoe belangrijk het imago van Schoonhoven Zilverstad nu voor onze gemeente is en tot slot wordt besproken hoe het staat met het toerisme in de Krimpenerwaard en wat al of niet zou moeten gebeuren.

Het programma wordt dit keer gepresenteerd door Kees de Haan en Frank van Suchtelen. Per onderwerp spreken zij met verschillende gasten uit de politiek en met mensen die in de diverse aandachtsgebieden werkzaam zijn.

Gast aan de debat tafel zijn deze keer: Bert Bening (D66), Dick de Cloe, de nieuwe ambassadeur van Schoonhoven Zilverstad, Jan Dekker (CDA), Gerjo Goudriaan (PvdA), Jan Willem van der Ham (SGP), Pieter Heerens (Gemeentebelang Schoonhoven); Marcel Klein Hofmeijer (VGBK), Kees Larooij (CDA), wethouder Pieter Neven, Cees Nobel (voorzitter VVE ‘De Primeur’ uit Krimpen aan de Lek), Jolanda van de Seijp (voorzitter Stichting Promotie Krimpenerwaard), Ad Struijs, (Pro Krimpenerwaard), Marcel Teheux (directeur Nederlands Zilvermuseum), Ronnie Vogelaar (projectleider Diftar) en zilversmid Paul de Vries.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.