Politiek Café: jongeren vinden dat er in gemeente nog veel moet gebeuren

Deel dit:

politiekKRIMPENERWAARD – In het Politiek Café van deze maand wordt flink gediscussieerd en uiteraard wordt er teruggekeken naar de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen en ook naar de gevolgen daarvan.

Vanuit de Klankbordgroep Jongeren laten Stella den Hartog, Willem van ’t Spijker en Thomas Heus weten dat er voor de jongeren echt nog wel wat mag gebeuren in de gemeente, bereikbaarheid, woonruimte en uitgaansleven zijnn duidelijke aandachtspunten.

Barabara Willems (QuaWonen), Monique Moree (Waardzaam), Thomas Heus (klankbordgroep Jongeren) en wethouder Pieter Neven discussiëren over energietransitie en wat dat voor de inwoners en ondernemers gaat betekenen.

Een interessante terugblik op de verkiezingen wordt gegeven door vier oud-politici: Rob Geleijnse, Pieter Heerens, Janny van der Hee en Jos Huizinga.

De beslissingen vanuit de gemeente over lang gewenste sportaccommodaties is Lekkerkerk laten lang op zich wachten vinden ze daar. Hoe dat zit en wat ee zou moeten gebeuren, daarover praten Jan Dekker (CDA), Cees van der Graaf (PvdA), Johan Koutstaal (algemeen manager Stichting Servicepunt Verenigingen Nederlek) en Geke Smit (Lokaal op 1).

Het Politiek Café wordt dinsdagavond 15 mei vanaf 20.00 uur ook uitgezonden op televisie bij RTV Krimpenerwaard.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.