Nieuwe radioprogrammering RTV Krimpenerwaard

Deel dit:

Logo_RTVK_staand_01KRIMPENERWAARD – Met ingang van maandag 7 september heeft RTV Krimpenerwaard een nieuwe radioprogrammering.

RTV Krimpenerwaard is de lokale omroep voor de gemeente Krimpenerwaard en bestaat uit de voormalige lokale omroepen Radio Centraal, Vrolek, RTV Zilverstad en Vlistam Radio. In de nieuwe programmering kunt u doordeweeks ’s ochtends luisteren naar het actualiteitenprogramma Goedemorgen Krimpenerwaard. In de middag zijn er speciale programma’s zoals countryprogramma’s, het religieuze programma en het klassieke programma.

Op dinsdagavond worden de gemeenteraads- en commissievergaderingen van de gemeente Krimpenerwaard uitgezonden. De andere avonden zijn gekenmerkt door gezellige en informatieve programma’s.

Natuurlijk is ook het weekend zeer zeker de moeite van het luisteren waard, met op zaterdagochtend het informatieve programma De Waard op de kaart en op zowel zaterdagmiddag als zondagmiddag Krimpenerwaard Sport.

U zij de glorie verplaatst naar de middag
In tegenstelling tot eerdere berichten wordt het religieuze muziekprogramma U zij de glorie niet in de ochtend uitgezonden maar op dinsdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur. Ondanks de verwarring hopen we dat u allemaal weer luistert. De inhoud van het programma blijft hetzelfde en ook de presentatoren zullen u bekend in de oren klinken.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.