Flinke beestenboel in studio RTV Krimpenerwaard [video]

Deel dit:

honden5 BERGAMBACHT – Het was donderdagochtend een flinke beestenboel in de televisiestudio van RTV Krimpenerwaard. Vijf Toller retriever pups zaten pontificaal op de presentatietafel om op de foto te gaan.

Aan Rachel Dekker de schone taak om het jonge spul bij elkaar te houden en goed voor de lens te krijgen. Ze kreeg daarbij hulp van hoofd-tv Paul de Heus, die zicht ontpopte als een ware dierenvriend, ala Martin Gaus. “Ik fok al zes jaar hobbymatig met dit ras”, vertelt Dekker. “Dit is inmiddels het vijfde en tevens laatste nestje. Of er moeten nog wat nakomelingen komen, haha. Je weet het nooit.”

De Bergambachtse was samen met hondenfotograaf Miranda Schenkel bij de studio van RTV Krimpenerwaard aan de Dijklaan in Bergambacht bezig om de beestjes op de gevoelige plaat vast te leggen. “Leuk voor mijn archief”, vertelt Dekker.

Omroep-vrijwilliger Nico Dullaart merkte het gezelschap buiten op het grasveld op. “Ik ken hem goed -wie niet?- dus het was gelijk een praatje. Omdat het wat mistig was, werden we uitgenodigd om onder de studiolampen ook nog wat plaatjes te schieten. Hartstikke leuk.”

honden1

honden4

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.