Eerste Sportcafé RTV Krimpenerwaard smaakt naar meer [video]

Deel dit:

sportcafe1STOLWIJK – Het team van RTV Krimpenerwaard Sport hervatte afgelopen zaterdag de uitzendingen na de winterstop met een Sportcafé in Het Kwartier in Stolwijk.

Tussen 14.00 en 18.00 uur was het een komen en gaan van mensen en verenigingen die stuk voor stuk het afgelopen jaar hebben nabeschouwd en hun wensen voor de toekomst hebben uitgesproken, Sommigen brachten zelfs nog hele jonge jeugdleden mee, die ook hun beste beentje voorzetten om hun ‘kluppie’ onder de aandacht van een breed publiek te brengen

De uitzending begon met de waterpolo- en zwemvereniging BZC uit Bergambacht, waarna achtereenvolgens de gymnastiekvereniging KDO en de wielerclub De Waardrenner uit Lekkerkerk het uur volmaakten. Met name de laatste vroeg aandacht voor de ontwikkeling van een eigen, veilig, wielerparcours dat men momenteel probeert te realiseren.

Tussen 15.00 en 16.00 was het de beurt aan voetbalvereniging Bergambacht, die middels voorzitter Rene ter Braak het een en ander kwam vertellen. Tijdens het interview werd meteen geschakeld naar Barcelona waar de selectie op dat moment op trainingskamp was. Aansluitend was de beurt aan Taekwon-Do. Daeryon was er middels hoofdtrainer Paul Dekker en twee instructeurs en assistentinstructeurs die tevens lid van de Nederlandse selectie zijn.

Om 16.00 uur kwam de tennisclub Bergambacht iets vertellen over de aanleg van de nieuwe tennisbanen, gevolgd door de atletiekvereniging Start uit Lekkerkerk, de voetbalvereniging Ammerstol en atletiekvereniging Avantri uit Schoonhoven.

De uitzending werd van 17.00 tot 18.00 uur afgesloten met de voetbalvereniging Spirit uit Ouderkerk aan den IJssel. Waarna de vorig jaar gestopte wielrenster Iris Slappendel ‘acte de presence’ gaf om haar succesvolle carriere na te beschouwen. Als laatste kwam de voetbalvereniging Lekkerkerk aan bod met extra aandacht voor keeperstrainingen bij de vereniging.

“Al met al kunnen we terug kijken op een bijzonder geslaagde uitzending, waar de verenigingen die zich hadden aangemeld aandacht konden vragen voor wat ze zelf graag wilden en dat zeker ook hebben gedaan”, vertelt Hans Paling namen de sportploeg van RTV Krimpenerwaard. “Een aantal spraken zelfs meteen al uit een volgende keer weer graag van de partij te zijn en dat dit de aanzet was voor een mooie terugkerende traditie.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.