Bruisende start van het nieuwe jaar bij RTV Krimpenerwaard

Deel dit:

nieuwjaarKRIMPENERWAARD – Ook in het nieuwe jaar biedt RTV Krimpenerwaard weer tal van leuke en interessante programma’s.

Op de radio is er op nieuwjaarsdag vanaf 9.00 uur tot middernacht een speciaal programma, voor een deel bestaande uit de gebruikelijke programma’s. “Zo beginnen we om 9.00 uur met het programma Rondom de kerken, dit keer gepresenteerd door de Hervormde gemeente Willige Langerak”, vertelt programmaleider Arian Vermeulen. “Vanaf 10.00 uur is er een speciale nieuwjaarseditie van Goedemorgen Krimpenerwaard. In de middag is er speciale aandacht voor de nieuwjaarsduik in het buurtschap Opperduit in Lekkerkerk.”

Op televisie bij RTV Krimpenerwaard zijn in de eerste week van het nieuwe jaar beelden te zien van de Oliebollenloop in Schoonhoven. Ook is er aandacht voor de nieuwjaarsduik in Lekkerkerk. Tijdens de kerstmarathon van RTV Krimpenerwaard was radioverslaggever Nico Dullaart te gast bij de binnenvaartschippers van Ouderkerk aan den IJssel en ook daarvan zijn beelden te zien, onder het motto ‘Nico op stap’.

Uiteraard blijven kijkers en luisteraars ook via de website, Facebookpagina en het Twitteraccount van de lokale omroep op de hoogte van de actualiteit en de gebeurtenissen in de Krimpenerwaard.

Het team van RTV Krimpenerwaard wenst iedereen een prettige jaarwisseling en een voorspoedig en gezond 2017.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.