Boeiende gasten in talkshow ‘Jan en Alleman’ [video]

Deel dit:

allemanKRIMPENERWAARD – In het sportcafé van sporthal De Bakwetering in Lekkerkerk wordt eens in de twee weken het programma ‘Jan en Alleman’ opgenomen: de regionale talkshow van RTV Krimpenerwaard. Lokale en regionale gasten schuiven aan om te praten over actuele kwesties en gebeurtenissen.

Het programma wordt woensdagavond live opgenomen, met publiek erbij, en duurt ruim een uur. Vanaf donderdag is het programma te bekijken op televisie en via de website van RTV Krimpenerwaard.

In de uitzending van deze week een gesprek met Michiel van der Schaaf, voorzitter van de winkeliersvereniging, over de ideeën die er zijn om winkelleegstand in Schoonhoven tegen te gaan. Jaap Schep uit Bergambacht is lijsttrekker voor Veilig Vitaal Waterbeheer bij de waterschapsverkiezingen. NLdoet: manege De Hoekse Gang in Bergambacht zoekt nog vrijwilligers. Toneelgezelschap Arto Post Laboro brengt ‘Jij bent super, Jan!’ op de planken in het Arto Theater. Wouter Klip en Jan Heijkoop schuiven aan om te vertellen over ‘Schoonhoven Schoon’. Wielerclub De Waardrenner: voorzitter Wim van der Velden. Presentatrices zijn Ilja Bakker en Anouk Klip.

Volgende opname: woensdag 25 maart, publiek heeft gratis toegang.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.