Bezoek de studio’s van RTV Krimpenerwaard [video]

Deel dit:

openhuisBERGAMBACHT – RTV Krimpenerwaard houdt vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober open huis in zijn studiocomplex aan de Dijklaan in Bergambacht.

Twee dagen lang staan de deuren van de radio- en de tv-studio open voor belangstellenden. Medewerkers van RTV Krimpenerwaard staan klaar om het publiek rond te leiden en vragen te beantwoorden.

Op zaterdag zijn er optredens van Pam McBeth en Nina den Hartog. Pam McBeth is een countryzangeres die met The American Country Legends door Nederland toert. Artiesten waar ze mee heeft samengewerkt, zijn onder anderen Jerry Lee Lewis, Steve Earl en Vince Gill. Zij treedt op om 11.00 uur. Nina den Hartog won afgelopen seizoen de RTL-talentenshow Idols en sindsdien bouwt zij enthousiast aan haar carrière. De Bergambachtse geeft om 15.00 uur een miniconcert.

De nacht van vrijdag naar zaterdag wordt ook bijzonder. Tussen vrijdagavond 20.00 uur en zaterdagochtend 8.00 uur draaien diverse dj’s live in de studio. Het eerste deel van de nacht wordt er Trance gedraaid door onder andere Mark den Heijer en Devon D. Vanaf 4.00 uur klinkt er House en EDM van onder anderen Lukas Vane en Remuse. Tot 22.00 uur zijn belangstellenden welkom om de dj’s aan het werk te zien.

Het open huis is vrijdag 28 oktober van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 29 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Djuly Koster zegt:

    Goede morgen,

    Heel veel succes met de opening!
    Het lijkt mij leuk om binnenkort mijn verhaal over mijn eigen kinderboekjes over de Krimpenerwaard “Mijn Koetjeboekje.” In jullie studio te vertellen en te promoten. Juist nu de Kerst en de Sinterklaasdagen er weer aankomen.

    Groetjes en wie weet tot straks!

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.