Actuele onderwerpen in Politiek Café [video]

Deel dit:

politiekcafe1 KRIMPENERWAARD – In het Politiek Café van RTV Krimpenerwaard dat dinsdag 28 maart wordt uitgezonden, met Ilja Bakker en Frank van Suchtelen als de debatleiders, wordt een pittig debat gevoerd over de problematiek van zwanenoverlast op de weilanden in de Krimpenerwaard.

Gasten aan tafel zijn Saskia de Rooy, dierenarts en pleitbezorgster zwanen, Alex Schotman, onderzoeker bij Wageningen Environmental Research, Cees Verhagen, veehouder en voorzitter LTO Noord, Krimpenerwaard en Willem Schoof (VGBK).

Ook is er aandacht voor het kersverse Programmaplan Promotie Krimpenerwaard, dat dezer dagen door wethouder Dilia Blok aan de pers werd gepresenteerd. Hierover gaan marketingdeskundige Michiel van der Schaaf, Jan Dekker (CDA), Gerjo Goudriaan (PvdA) en Ries van Kersbergen (VVD) in gesprek.

Wat is de rol van jongeren in de politiek, kunnen zij voor nieuw elan zorgen? Vier enthousiaste leden van de Klankbordgroep Jongeren menen van wel en praten over hun visie en ambities.

In het laatste debat kijken Jan Dekker (CDA), Ton van Dorp (ChristenUnie), Gerjo Goudriaan (PvdA) en Ries Kersbergen terug op de afgelopen Tweede Kamer verkiezingen en vast vooruit naar de verkiezingen 2018 voor onze gemeenteraad.

Het programma wordt dinsdag 28 maart uitgezonden zowel op radio als televisie, vanaf 20.00 uur.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.