Voorgenomen Krimpense coalitie heeft vertrouwen in de toekomst

Deel dit:

raadzaal1KRIMPEN A/D IJSSEL – De voorgenomen coalitie van Stem van Krimpen, Leefbaar Krimpen, VVD en D66 is na afgelopen vrijdag voor de derde keer bij elkaar geweest en heeft een planning opgesteld om voor het zomerreces een coalitieakkoord te presenteren.

Tijdens deze bijeenkomsten zijn goede discussies gevoerd en zijn de vier partijen nader tot elkaar gekomen, zo staat te lezen in een gezamenlijke persverklaring. De komende weken zullen partijen meerdere malen bij elkaar komen om gestalte te geven aan een coalitieakkoord. Kirsten Jaarsma (Stem van Kimpen): “Wij zullen periodiek communiceren over de voortgang van de onderhandelingen.”

Vervolgens: “Uiteraard betreuren wij het vertrek van twee raadsleden van Leefbaar Krimpen en vinden het spijtig dat zij deze spannende reis niet met ons willen maken. Wij wensen hen veel succes met hun nieuwe partij en hopen constructief met hen en de hele gemeenteraad de komende jaren samen te werken.”

De voorgenomen coalitie van elf voelt zich inmiddels ‘een hecht en stabiel collectief’ en ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “Het coalitieakkoord komt er”, besluit Jaarsma.

Lees ook: Krimpen heeft er een nieuwe politieke partij bij.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.