ZZP Krimpen wordt ZZP Krimpenerwaard

Deel dit:

Logo_RTVK_staand_01KRIMPEN A/D IJSSEL – Nog maar net een jaar na de oprichting heeft ZZP Krimpen haar naam gewijzigd naar ZZP Krimpenerwaard. Dit omdat niet alleen zzp’ers uit Krimpen aan den IJssel, maar ook zzp’ers uit Ouderkerk, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek zich hebben aangesloten bij de stichting voor deze ondernemersgroep.

Voorzitter George van der Spek: “Bij de oprichting wisten we het al: het zal niet lang duren of we kunnen ZZP Krimpen aanpassen naar Krimpenerwaard. Dat er behoefte was bij zzp’ers om zich te verenigen wisten we wel, maar dat het zo snel zou gaan is verrassend.”

De naam Krimpenerwaard doet wellicht vermoeden dat de stichting zich richt op de fusiegemeente die onlangs is gevormd. Volgens Van der Spek is dat niet zo.”Daarmee bedoelen we vanzelfsprekend de streek.”

De bijeenkomsten zullen binnenkort ook in de overige gemeenten plaats gaan vinden, waarbij de lokale zzp’ers welkom zijn. De eerstvolgende bijeenkomst is het netwerkontbijt op 14 april in Sportcafé De Boog in Krimpen aan den IJssel. Aanmelden kan via de site www.zzpkrimpenerwaard.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.