Wervingsdag nieuw personeel gevangenis Krimpen aan den IJssel

Deel dit:

gevangenisKRIMPEN A/D IJSSEL – De gevangenis in Krimpen aan den IJssel zoekt nieuwe medewerkers. Daarom houdt de penitentiaire inrichting (PI) op zaterdag 26 mei een wervingsdag, speciaal voor mensen die belangstelling hebben om in de gevangenis te komen werken. Er zijn vacatures beschikbaar voor de functie van complexbeveiliger.

Een complexbeveiliger draagt bij aan de veiligheid binnen de muren van de gevangenis door het uitvoeren van toe- en uitgangscontroles. Hij of zij controleert legitimatiebewijzen, checkt in- en uitgevoerde goederen en informeert medewerkers en bezoekers over huisregels en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast controleert de complexbeveiliger onder meer op veiligheidsaspecten en op de aanwezigheid van onbevoegden.

Peter Baaijens, vestigingsdirecteur van de PI Krimpen aan den IJssel. “De PI Krimpen aan den IJssel, gelegen tussen twee rivieren, slaat bruggen naar de samenleving. Als medewerker van onze organisatie werk je mee aan het herstellen van de rechtsorde en de succesvolle terugkeer van de mensen die bij ons zijn ingesloten.”

Aanmelden
De dag biedt de mogelijkheid om de PI Krimpen van binnen te bekijken, met medewerkers in gesprek te gaan en te ervaren hoe het is om in een gesloten omgeving te werken. Belangstellenden kunnen zich tot en met 20 mei aanmelden via werkeninpikrimpen@dji.minjus.nl Meer informatie over de wervingsdag en de aanmeldprocedure is te vinden op de website van de Dienst Justitiële Inrichtingen: www.dji.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.