WaardZaam houdt symposium: ‘De ander te groen af zijn’

Deel dit:

 Jaap van der Laan.

Jaap van der Laan.

KRIMPENERWAARD – WaardZaam, de club voor duurzame ondernemers en organisaties in de Krimpenerwaard, houdt op dinsdag 30 oktober het symposium ‘De ander te groen af zijn’. De bijeenkomst vindt plaats in de bedrijfskantine van bouwbedrijf De Vries en Verburg in Stolwijk.

Tijdens het symposium krijgen de WaardZaam-partners een interessant programma voorgeschoteld met onder andere oud-weerman en ondernemer Reinier van den Berg als inspirerend gastspreker.

“Reinier gaat vertellen over welke duurzame keuzes hij maakt als ondernemer, hoe deze bijdragen aan (financiële) winst en hem voorsprong geven op de concurrentie”, vertelt Monique Moree, procescoördinator van WaardZaam “Ook houden verschillende nieuwe deelnemers aan WaardZaam een pitch over hun bedrijf en houden we verschillende workshops, zoals: Communiceren over MVO, Stainable Development Goals en hoe je aan de hand daarvan je bedrijfsvoering kunt versterken, duurzaam bankieren en het verduurzamen van bedrijventerreinen. Omgevingsdienst Midden-Holland gaat in de Krimpenerwaard met een pilot beginnen en vertelt daarover. Rondleidingen door het pand van De Vries & Verburg en nieuwe WaardZaam-deelnemer Orvion én de mogelijkheid om te netwerken maken het plaatje 30 oktober compleet.

Voor meer info en aanmelding: www.waardzaam.nl. Een andere noviteit is de invulling van de voorzittersfunctie. Jaap van der Laan (foto) neemt deze taak op zich.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.