Waardborrel blijft een succesformule

Deel dit:

waardborrelBERGAMBACHT – Ruim driehonderd ondernemers kwamen woensdag naar Verdo Staalconstructies in Bergambacht. Daar werd voor de achtste keer de Waardborrel gehouden, hét netwerkevenement voor de Krimpenerwaard. Dit jaar met het thema ‘Duurzame Klantrelatie’.

Door gastvrouw en -heer Marleen en Gerard Verdoold werden de ondernemers warm welkom geheten in de tot beursvloer omgetoverde bedrijfshal vol staalverwerkende machines en mooi uitgelichte begin- en eindproducten.

Na een kennismaking met de hoofsponsor Rabobank, de vijf andere sponsoren en de vice-voorzitter Frank Gijzen van Krimpenerwaard Onderneemt, werd door dagvoorzitter Jan Dirk Stouten de spreker van deze avond, Jan van Setten aangekondigd. Jan had door zijn vele woordspelingen al snel de lachers op zijn hand en hield ondernemers een spiegel voor. Door zijn vlotte en interactieve manier van presenteren was het alweer snel tijd voor het volgende onderdeel van de bijeenkomst: winterkostbuffet en netwerken.

Na Jan van Setten stond het winterkostbuffet van het Koetshuis klaar om door de netwerkende ondernemers genuttigd te worden. In de speciaal voor deze dag door de medewerkers van Verdo ontruimde bedrijfshal konden ondernemers elkaar ontmoeten en werden onder het eten en de ‘borre’’ veel nieuwe contacten gelegd. De organisatie kijkt terug op een geslaagde avond.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.