Vrachtwagen op z’n kant bij Schoonhoven [update]

Deel dit:

vrachtwagen1
SCHOONHOVEN – Een vrachtwagen geladen met afvalwater is maandagmiddag op z’n kant beland op de N210 in Schoonhoven. Het ging mis ter hoogte van het Henri Dunantplein.

De chauffeur van de tankwagen raakte bekneld met zijn arm en been. Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Rotterdam, rukten massaal uit om hem te bevrijden. Een tegenligger is ook nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De brandweer wist de chauffeur na ruim een uur uit zijn benarde positie te bevrijden.

Ongeval met beknelling Schoonhoven

Bewegende beelden van het ongeval in Schoonhoven vanmiddag, gemaakt door Niels Christiaan Fotografie. Een vrachtwagen viel om, waarna de chauffeur bekneld raakte.

#Schoonhoven #Beknelling #Brandweer #N210

Geplaatst door Brandweer Schoonhoven op maandag 6 februari 2017

Het ongeval trok veel bekijks en de wegen in en rondom Schoonhoven stonden volledig vast. Rond kwart over acht in de avond was de N210 weer vrij voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend, de verkeersongevallenanalyse van de politie zal daar onderzoek naar doen.

Hulpdiensten zijn ter plaatse bij een ongeval op de #N210 ter hoogte van #Schoonhoven waarbij een vrachtwagen op zijn kant terecht is gekomen. De brandweer is bezig met bevrijden van het slachtoffer.

Geplaatst door RTV Krimpenerwaard op maandag 6 februari 2017

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.