Verbouwde showroom M. de Koning Krimpen feestelijk geopend

Deel dit:

showroomKRIMPEN A/D IJSSEL – Na maanden van verbouwingswerkzaamheden, opende M. de Koning Autobedrijven vorig weekend de deuren van de vernieuwde Volkswagen vestiging in de Stormpolder in Krimpen aan den IJssel.

Tijdens de verbouwing is de showroom geheel vernieuwd, het occasionsterrein uitgebreid en zijn de werkplekken voor de verkopers volledig gedigitaliseerd. Tevens is de werkplaatsreceptie geheel in een nieuw en modern jasje gestoken.

De opening van de vestiging was opgedeeld in drie evenementen. Op donderdagavond waren de zakelijke relaties uitgenodigd voor een bijeenkomst. De host van de avond, Jan Dirk Stouten, interviewde de directie van M. de Koning Autobedrijven, de directie van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens Nederland en commercieel directeur Mark Koevermans van Feyenoord.

Vrijdagavond waren de medewerkers van M. de Koning Autobedrijven met partners, familie en kinderen uitgenodigd voor een gezellige personeelsborrel. Collega’s van alle vestigingen werden getrakteerd op live muziek, verse frites en schepijs. Directeur Wim de Koning hield nog een inspirerende speech.

Zaterdag was de vernieuwde vestiging geopend voor het grote publiek tijdens een open dag, waarbij ook de verse frites, schepijs en een springkussen niet mochten ontbreken. Gedurende de gehele maand juni zijn er openingsacties bij alle Volkswagen vestigingen van het autobedrijf, waarbij klanten kunnen profiteren van extra voordeel op onder andere APK, brandstof, nieuwe en gebruikte Volkswagens en Private Lease.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.