Uitbreiding Lidl-supermarkt Schoonhoven

Deel dit:

SCHOONHOVEN – Het college van de gemeente Krimpenerwaard heeft een besluit genomen over de herinrichting van de Albert Plesmanstraat in Schoonhoven. Het plan wordt naar de gemeenteraad gestuurd en men hoopt in 2020 met de verwezenlijking er van te starten. Een belangrijke rol in dit plan vervult de vernieuwing van de Lidl supermarkt.

Er is plaats voor een geheel vernieuwde supermarkt met daar bovenop een vijftiental appartementen. Verder komen er meer parkeerplaatsen en is er plaats voor een ruimte waar maatschappelijke activiteiten kunnen plaatsvinden. Deze uitbreiding komt op het terrein van de gesloopte Krullevaar basisschool en het voormalige Texaco tankstation. Ook zullen de kiosken op het plein een andere plaats krijgen in het geheel. De bedoeling is dat er een vrij uitzicht komt op de winkels.

Dit alles vindt in nauw overleg plaats met de Lidl vastgoedafdeling volgens verantwoordelijk wethouder Leon de Wit. Zij zullen het ontwerp en de verwezenlijking er van voor hun verantwoording nemen. Verder overleg met betrokkenen en omwonenden vindt nog plaats. De bouw zou in 2020 moeten starten en zal vervolgens twee jaar duren.

plan

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.