Truckrun Krimpenerwaard gaat definitief door

Deel dit:

truckrunKRIMPENERWAARD – Het is de laatste tijd in de media wat stil geweest rondom de komende Truckrun. Dat betekent niet dat de organisatie stil heeft gezeten. Integendeel, zonder vergunning kan het feest niet doorgaan. De afgelopen maanden is daarom hard gewerkt om alles rond te krijgen. En dat is gelukt!

Eerder deze week was er de witte rook en feest bij de organisatie. Johan Goudriaan maakte deze zaterdag het goede nieuws rond 12.15 uur bekend via het radiokanaal van RTV Krimpenerwaard. “Ik ben zo blij als een klein kind, alle vergunningen zijn rond voor de Truckrun. Op zaterdag 15 juni gaat het gebeuren”, aldus een duidelijk blije Johan. “We zaten toch wel een beetje in spanning, want zonder vergunning kan het tenslotte niet doorgaan. Nu is het ook makkelijker voor de volgende jaren. Alles staat op papier en weten we hoe te handelen.” Een kleine wijziging moest in de route worden doorgevoerd op aandragen van het hoogheemraadschap.

Volgende maand is de mogelijkheid voor chauffeurs om zich in te schrijven voor het evenement. “De inschrijvingen lopen van maart tot april. Daarna gaan we selecteren en starten we met vijftig auto’s. We willen klein beginnen omdat het voor ons als organisatie ook allemaal nieuw is.” Chauffeurs kunnen zich inschrijven via de Facebookpagina van de organisatie.

Op de vraag of er wel genoeg chauffeurs zich zullen aanmelden, antwoordt Johan zelfverzekerd: “Dat is nog wel de minste zorg die we hebben.”

De Truckrun 2019 wordt verreden op zaterdag 15 juni. Start en terugkomst is op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel. Nadere details volgen via RTV Krimpenerwaard. 

44727303_2198243370419086_3339155464242855936_o

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Bart zegt:

    Gefeliciteerd gr

  2. Cobie zegt:

    Goed bezig geweest

  3. Leny zegt:

    Onwijs leuk!!

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.