Trouwbeurs Krimpenerwaard biedt volop inspiratie [video]

Deel dit:

dscf0746-kopie

STOLWIJK – De Nieuwe Polderkamer aan het Dorpsplein in Stolwijk was vrijdag en zaterdag het decor van de allereerste editie van de Trouwbeurs Krimpenerwaard.

Twee dagen lang konden aanstaande bruidsparen zich hier oriënteren op allerhande producten en diensten voor de mooiste dag van hun leven. Uiteraard ging het dan over alle horecafaciliteiten die De Nieuwe Polderkamer/Restaurant De Nieuwe Polderkeuken biedt, maar net zo centraal stonden alle zakelijke partners die zich op de huwelijksmarkt begeven.

Een groot aanbod van onder andere trouwkleding, artiesten, bloemen, fotografie, ringen en vele andere accessoires werden tentoongesteld. Het merendeel van de hiervoor beschikbare stands werden bemand door ondernemers uit de Krimpenerwaard.

dscf0744-kopie

“Je vindt hier alles onder één dak. Dat scheelt een hoop tijd en dat vinden aanstaande bruidsparen prettig”, weet eigenaar Frank Streefland van De Nieuwe Polderkamer/Restaurant De Nieuwe Polderkeuken. “Je loopt langs alle stands en neemt gelijk een tasje mee met alle informatie. Zo hoef je niet langs bij allerlei verschillende winkels en zaken. Je doet gelijk inspiratie op, omdat het aanbod heel divers is.”

dscf0760-kopie

dscf0767-kopie

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.