StreekFonds Krimpenerwaard houdt fotowedstrijd

Deel dit:

fotowedstrijd KRIMPENERWAARD – StreekFonds Krimpenerwaard houdt een fotowedstrijd met als thema ‘Mijn mooiste plek in de Krimpenerwaard’ Inwoners en liefhebbers van de streek kunnen hun favoriete foto insturen tot 30 april.

De fotowedstrijd heeft als doel om de betrokkenheid bij de streek en het StreekFonds te vergroten en de liefde voor de streek met zo veel mogelijk ‘Krimpenerwaardlovers’ te delen. Alle inwoners en liefhebbers van de Krimpenerwaard kunnen meedoen. Zij kunnen naar de website van het StreekFonds Krimpenerwaard gaan op www.streekfondskrimpenerwaard.nl om de foto te uploaden. Een foto insturen via Twitter (@StreekFonds) of Facebook (@StreekfondsKrimpenerwaard) is eveneens mogelijk. Inzenders moeten niet vergeten erbij te vermelden waar de foto gemaakt is. 
 
In de eerste week van mei kiest een jury uit alle inzendingen drie genomineerden. Deze drie nominaties worden vervolgens voorgelegd aan het voltallige StreekFondsbestuur en aan de volgers van het StreekFonds op Facebook en Twitter. De foto met de meeste stemmen is de winnaar.
 
Prijs
De drie winnaars winnen de foto van hun mooiste plek op canvas en de foto’s komen prominent op de nieuwe website van het StreekFonds te staan. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de opening van het nieuwe seizoen en het eerste jubileum van het StreekFonds Krimpenerwaard in juni.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.