Stinis heeft de race gewonnen

Deel dit:

stinis1KRIMPEN A/D LEK – Vorige week berichtte RTV Krimpenerwaard over de nominatie van Stinis Holland B.V. voor de vijfde editie van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar in Midden-Holland. In de categorie grootzakelijk mocht de Krimpense onderneming het opnemen tegen twee andere kandidaten, Dekbed Discounter uit Gouda en Eltacon Engineering uit Waddinxveen.

Een deskundige jury beoordeelde deze drie kanshebbers op meerdere onderdelen en besloot uiteindelijk de prijs toe te kennen aan Stinis. Het feit dat het bedrijf niet alleen technisch hoogwaardige installaties ontwerpt, produceert en wereldwijd levert, maar ook veel aandacht besteedt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen speelde bij die beslissing een belangrijke rol.

Dat uit zich onder meer in nauwe samenwerking met opleidingsinstituten in de regio, het bieden van werkgelegenheid aan mensen met een andere culturele achtergrond of een beperking op de arbeidsmarkt en betrokkenheid bij lokale evenementen.

Uit handen van de winnaar van vorig jaar ontvingen Lisette en Frouke Stinis en algemeen directeur Bert de Bever een fraai glazen kleinood dat een mooie plek in de prijzenkast zal krijgen.

Trots
“We zijn er heel trots op”, zegt De Bever, nog nagenietend van de feestelijke bijeenkomst maandagavond in de Goudse Schouwburg. In aanwezigheid van college- en gemeenteraadsleden uit de hele regio, vertegenwoordigers van andere ondernemingen en medewerkers van de deelnemende bedrijven praatte cabaretière Karin Bloemen een twee uur durend spektakel aan elkaar. Op haar eigen, onnavolgbare wijze leidde dat keer op keer tot daverende lachsalvo’s op het podium en in de tot de nok gevulde zaal.

Interviews met onder meer de directies van de genomineerden en voor de gelegenheid opgenomen bedrijfsfilms wisselden elkaar in hoog tempo af. Met als hoogtepunt de bekendmaking van de winnaars. Naast Stinis Holland B.V. waren dat Merosch uit Bodegraven (categorie MKB) en Wielaard Fietsen uit Waddinxveen (detailhandel en horeca). “Een avond om niet snel te vergeten”, besluit Bert de Bever breed lachend.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Bijzonder zeg die Stinis

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.