Stichting Promotie Krimpenerwaard komt met cadeaubon

Deel dit:
Alle betrokken partijen heffen het glas met streek-kaas en sap op een goede samenwerking.

Vertegenwoordigers van alle betrokken partijen heffen het glas met streek-kaas en sap op een goede samenwerking.

KRIMPENERWAARD – Onder het motto ‘geef de Krimpenerwaard cadeau’ heeft de Stichting Promotie Krimpenerwaard het startsein gegeven voor een nieuw project; de ontwikkeling van de Krimpenerwaard Cadeaubon. De officiële introductie vindt komend voorjaar plaats.

Bij dit project kunnen de inwoners van de Krimpenerwaard hun eigen polder promoten door het weggeven van een bon. De bonnen zijn breed inwisselbaar in de gehele Krimpenerwaard. Of het nu gaat om een activiteit, workshop of fietsverhuur, een lekker hapje eten, musea bezoeken of zwemmen. Ook voor het boeken van een hotel of bed en breakfast is deze bon te gebruiken.

Bovendien is het mogelijk de bon te laten vergezellen door een Krimpenerwaard-streekproductenpakket.

“Deze ontwikkeling past bij het doel van de stichting”, benadrukt Teus Hoogerwaard namens de stichting, “namelijk het promoten van de Krimpenerwaard -inclusief Krimpen aan den IJssel- op het gebied van recreatie en toerisme.”

Dit project wordt uitgevoerd met uitsluitend Krimpenerwaardse ondernemers en financieel ondersteund door onder meer de gemeente Krimpenerwaard en de Rabobank Krimpenerwaard.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.