Snackpoint De Sticht weer in Cafetaria Top 100

Deel dit:

destichtAMMERSTOL – Snackpoint De Sticht in Ammerstol staat in de Cafetaria Top 100 2017 van vakblad Snackkoerier.
 
Eigenaar Pieter Hoogendoorn kreeg onlangs het bericht dat zijn zaak in de lijst met de beste cafetaria’s van Nederland staat. Op welke plaats is nog niet bekend, want de definitieve ranglijst wordt op 30 oktober bekendgemaakt in Studio 21 in Hilversum.

Voor Hoogendoorn kwam het nieuws niet helemaal als een verrassing. In 2014 eindigde de cafetaria al op plaats 99, 2015 steeg De Sticht door naar plaats 60 en in 2016 behaalde De Sticht plaats 8. De Sticht is dan ook de nummer twee van Zuid-Holland.

De Cafetaria Top 100 is een wedstrijd waarvoor bedrijven zich kunnen aanmelden. Alle deelnemende cafetaria’s worden eerst bezocht door een mystery guest. De cafetaria’s die goed presteren gaan door naar de volgende ronde en krijgen bezoek van een vakjury.

Juryleden letten onder andere bij de beoordeling op zaken als smaak, presentatie, klantvriendelijkheid en hygiëne. Maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen, het doorvoeren van energiebesparende investeringen, en personeel en opleiding worden meegenomen in de beoordeling.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.