Sloepentocht Lions Club: schitterend vaarfestijn

Deel dit:

sloepentochtKRIMPENERWAARD – Lions Club Krimpenerwaard hield zaterdag haar traditionele sloepentocht op de Reeuwijkse Plassen, voor ruim negentig mensen met een verstandelijke beperking (G-ers). Een schitterend vaarfeest op het water met daarna een heerlijke lunch, aangeboden door diverse enthousiaste sponsoren.

De Lions Club kon weer rekenen in haar organisatie op de ondersteuning van de sloepeigenaren, vrijwilligers van de politie en brandweer, alsmede de stichting Met Elkaar Voor Elkaar. “Geweldig om te zien hoe de deelnemers, vrijwilligers en schippers genoten van het varen op de Reeuwijkse Plassen”, vertelt Jeroen van Hooff namen de Lions Club. De Lions Club heeft al weer besloten om de traditie volgend jaar voort te zetten.

Ondanks de weervoorspelling afgelopen zaterdag –tropische hitte- had de organisatie in overleg met alle instanties besloten dit evenement toch te laten doorgaan.

Van Hooff: “Veel deelnemers kijken hier naar uit en mede in overleg met diverse instanties hebben we besloten om het toch te laten doorgaan, voorzien uiteraard van extra preventieve maatregelen. Afzeggen zou leiden tot een enorme teleurstelling bij de deelnemers, die kijken er al maanden naar uit. Als je dan alle blije gezichten op het water zag en we tevens konden vaststellen dat het op het water met een heerlijk briesje een goede afkoeling bood, was dit gelukkig ook het enige juiste besluit.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.