SDK en Albert Heijn laten Boodschappenbus rijden

Deel dit:
sdk

(Foto: SDK)

LEKKERKERK – Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK) en Albert Heijn in Lekkerkerk starten per 8 november met een nieuwe service: de Boodschappenbus.

De Boodschappenbus haalt inwoners van Lekkerkerk thuis op en brengt hen naar de plaatselijke Albert Heijn supermarkt. Daar kunnen ze op hun gemak boodschappen doen, eventueel onder het genot van een kopje koffie. Vervolgens worden ze weer met de bus thuisgebracht. Deze service wordt iedere dinsdag verleend. Het ophalen gebeurt rond de klok van 10.00 uur. Thuiskomst is rond 11.30 uur.

De Boodschappenbus is bedoeld voor elke Lekkerkerker die niet gemakkelijk van de bestaande vervoersvoorzieningen gebruik kan maken. Ook met rolstoel of rollator kan men bij de nieuwe service terecht.

Een retourrit met de Boodschappenbus kost één euro. Betalen gebeurt met strippenkaarten, die voor twee, vijf en tien euro te koop zijn bij: zorgcentrum De Breeje Hendrick, lunchroom Huisje van de Zeeuw, het kantoor van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (Twijnstraweg 67) en Albert Heijn Lekkerkerk.

Resereveren voor de Boodschappenbus kan telefonisch bij Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard op telefoonnummer (0180) 396630. Ritten dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden aangevraagd.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.