Schoonhovense Nanette Maaijen-Eskes aanwezig op Nationale Kunstdagen

Deel dit:
Schilderes Nanette Maaijen-Eskes

Kunstenares Nanette Maaijen-Eskes

SCHOONHOVEN – In het weekend van 10 en 11 november wordt in Nieuwegein de negende editie van de Nationale Kunstdagen gehouden. Kunstenares Nanette Maaijen-Eskes is één van de ruim 200 deelnemers die exposeren.

De Nationale Kunstdagen is een evenement waar jaarlijks duizenden kunstliefhebbers op af komen. Niet alleen schilderijen maar o.a. ook brons, keramiek, fotografie, sieraden en textielkunst is op deze beurs te vinden. Het weekend is de start van de Nationale Kunstweek waarin ook de Nationale Kunststad Nederland 2019 verkozen zal worden. Op 17 en 18 november is er het Landelijk Atelierweekend waarbij overal in het land ateliers geopend zijn. Daarbij worden ook extra activiteiten georganiseerd zoals workshops en demonstraties.

4f69244d-6a1b-4521-93e2-fb9a35c52c79“Ik wilde graag wat meer in contact komen met andere kunstenaars. Op een gegeven moment zag ik de oproep voorbij komen om mee te doen met de Nationale Kunstdagen. Uiteindelijk heb ik me aangemeld en kwam probleemloos door de selectieronde”, vertelt Nanette in een gesprek met RTV Krimpenerwaard. Nu is het bijna zover en mag ze twee dagen haar schilderijen tonen aan een groot publiek. “Mijn hoofddoel is hiermee enige bekendheid te krijgen.” Komende week legt Nanette de laatste hand aan het schilderij ‘Mijn beker vloeit over’, een tekst uit psalm 23. Haar schilderijen worden tijdens het kunstweekend ook ter verkoop aangeboden.

De Nationale Kunstdagen worden op 10 en 11 november gehouden in de Beursfabriek, Symfonielaan 5 in Nieuwegein. Op beide dagen geopend van 11.00 tot 17.30 uur. Er is ruim gelegenheid voor gratis parkeren.

Nanette Maaijen-Eskes vertelt komende zaterdag meer over haar op handen zijnde kunstavontuur bij RTV Krimpenerwaard tussen 12.00 en 14.00 uur.

De beker vloeit over in wording

De beker vloeit over in wording

De beker vloeit over bijna af....

De beker vloeit over bijna af….

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.