Schluchtenkracher laat publiek dansen en meezingen

Deel dit:

muziekSCHOONHOVEN – Terwijl het buiten hagelde, zette de Duitse band Schluchtenkracher de toon in De Engel in Schoonhoven. Het trio maakte er zondag een waar tirolerfeest van met hun schlagers en meezingers.

Schluchtenkracher zou aanvankelijk de winterse aftrap geven van de serie Springerparkconcerten van de stichting Schoonhoven Klassiek in het Springerpark, maar dat liet het weer niet toe. Daarom werd het optreden naar binnen verhuisd. De uitbaters van De Engel hadden er alles aan gedaan om een Alpensfeertje te creëren, compleet met lange tafels, banken, bierpullen en broodjes worst met zuurkool.

Er werd gedanst en meegezongen terwijl de bandleden op de tafels sprongen om hun muziek kracht bij te zetten. Niet dat dat nodig was, want de sfeer zat er goed in.

Het was de eerste Springerpark on Tour in winterse sferen. En met zo’n sfeer en gezelligheid als afgelopen zondag, volgen er zeker meer.

Maar eerst is het de beurt aan de zomerse Springerparkconcerten. Deze zijn altijd op de eerste zondag van de maanden juni, juli en augustus, in het Springerpark.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.