Schoonmaakactie in Loetbos bij Lekkerkerk

Deel dit:

Logo_RTVK_staand_01LEKKERKERK – Onder de noemer ‘de bezem erdoor’ gaat een aantal leden van Stichting Promotie Krimpenerwaard zaterdag 28 maart aan de slag in het Loetbos bij Lekkerkerk. Ze gaan op pad om het bos te ontdoen van zwerfvuil. Wie zich wil aansluiten bij de actie is om 14.00 uur welkom bij de hooiberg in het Loetbos.

Iedereen die deze dag een vuilniszak met zwerfvuil inlevert maakt kans op één van de twee hoofdprijzen: een diner voor twee in Restaurant de Loet of een kano-bon van Kanocentrum Loetbos voor een dagdeel gratis kanoën.

Stichting Promotie Krimpenerwaard is een initiatief van ondernemers die actief zijn op het gebied van recreatie en toerisme. Zij hebben de krachten gebundeld.

Door middel van het meedenken bij en uitvoeren van allerlei plannen en ideeën, willen zij van de Krimpenerwaard een aantrekkelijk gebied maken voor de bezoeker. Dat wat er nu al is hebben ze samengebracht en via de website uitindewaard.nl is dit alles te bekijken.

De leden zijn naast actief in hun eigen vakgebied ook maatschappelijk betrokken en zo ontstond het idee voor de schoonmaakactie in het Loetbos.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.