Ruud Vos zet zaag in topstuk ‘Redness Construction’

Deel dit:
Ruud Vos (MovingLines) zaagt zijn Redness Construction in stukken voor Culturele Zondag.

Ruud Vos (MovingLines) zaagt zijn ‘Redness Construction’ in stukken voor Culturele Zondag.

SCHOONHOVEN – Zilversmid en beeldend kunstenaar Ruud Vos zet de zaag in zijn geliefde ‘Redness Construction’. Dit indrukwekkende kunstwerk, met een omvang van ongeveer 2 bij 2,5 meter, deelt hij op in paneeltjes van dertig bij dertig centimeter.

Met deze stap wil Ruud Vos kunst bereikbaarder maken voor een breder publiek. “Met Culturele Zondag in het vooruitzicht wilde ik iets extra’s doen, iets onverwachts. Een van mijn werken in stukken zagen is voor mijzelf ook een gekke gewaarwording. Toch voelt het goed. Liefhebbers krijgen zo de gelegenheid iets aan te schaffen binnen hun persoonlijke budget. Je kunt het vervolgens zo gek maken als je wilt, bijvoorbeeld door zelf een aansprekende serie samen te stellen.”

Ruud Vos is gefascineerd door kleuren en lijnen. Al zijn recente werk komt voort uit één schets, die stond voor de geboorte van zijn concept MovingLines. Tijdens Culturele Zondag in Schoonhoven op zondag 11 oktober (13.00-17.00 uur) toont Ruud aan de Lange Weistraat 60 grafisch werk en geeft hij een preview van zijn nieuwe sieradenlijn. Onder zijn bezoekers verloot hij die dag bovendien een serie van drie Redness-panelen.

Meer informatie: www.movinglines.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.