Renovatie zorgcentrum De Breeje Hendrick op stapel

Deel dit:

BreejeHendrickLEKKERKERK – Zorgcentrum De Breeje Hendrick in Lekkerkerk heeft plannen om het gebouw op termijn te renoveren, zodat het toekomstbestendig is.

Directeur Willem Bezemer: “We gaan de begane grond nog toegankelijker maken voor bewoners en bezoekers. Dit betekent ook de renovatie van het restaurant.” Op termijn, mogelijk vanaf 2017, zal een renovatie van de kamers gaan plaatsvinden. Van twee kamers wordt dan één kamer gemaakt met een goede en royale sanitaire ruimte.

Met alle wijzigingen in de ouderenzorg, behoudt De Breeje Hendrick haar functie als verzorgings- en verpleeghuis in Lekkerkerk en omgeving. Het centrum telt negentig verzorgingsplaatsen, waar mensen met een indicatie vanaf ZZP 4 terecht kunnen. Het centrum levert daarnaast verpleegzorg voor zowel mensen met lichamelijke beperkingen, als voor mensen met dementie. Tevens is er een aantal plaatsen voor revalidatie.

Wijkfunctie
Niet alleen voor de bewoners, ook voor de omwonenden is De Breeje Hendrick een belangrijke ontmoetingsplek. Bij de themabuffetten ontvangt het centrum honderd wijkbewoners, die samen genieten van een culinaire avond. Ook de fitness 55+ is een groot succes en zorgt de tweedehands winkel voor veel aanloop van buitenaf.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.