Rabobank Krimpenerwaard verdeelt 50.000 euro onder verenigingen en stichtingen

Deel dit:

clubkasKRIMPENERWAARD – Rabobank Krimpenerwaard komt met een nieuw concept; de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de campagne is dat leden van de bank inspraak hebben op op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Daarmee vloeit de winst terug naar lokale doelen die leden belangrijk vinden. Inmiddels hebben ruim tachtig verenigingen en stichtingen uit de Krimpenerwaard zich ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Rabobank Krimpenerwaard stelt een bijdrage van vijftigduizend euro beschikbaar die verdeeld wordt onder de deelnemende clubs. Ruim 9.000 leden van de bank mogen stemmen op hun favoriete stichting of vereniging. Zo bepalen ze hoe hoog de donatie is die deelnemers krijgen. Verenigingen en stichtingen ontvangen een bijdrage naar rato van het aantal stemmen.

Verenigingen en stichtingen die actief zijn in het werkgebied van de bank én klant zijn bij Rabobank Krimpenerwaard en voldoen aan de voorwaarden kunnen zich tot en met 13 maart inschrijven via www.rabobankkrimpenerwaard.nl. De leden van Rabobank Krimpenerwaard kunnen vanaf 28 maart tot en met 11 april stemmen op de clubs van wie zij vinden dat zij steun van de Rabobank verdienen.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.