Rabobank Krimpenerwaard en Gouwestreek willen samengaan

Deel dit:

Directievoorzitters Judith Cok en Caspert van der Wel tekenen intentieverklaring samenvoeging Rabobank Krimpenerwaard en Rabobank Gouwestreek.

Directievoorzitters Judith Cok en Caspert van der Wel tekenen intentieverklaring samenvoeging Rabobank Krimpenerwaard en Rabobank Gouwestreek.

KRIMPENERWAARD – Rabobank Gouwestreek en Rabobank Krimpenerwaard willen samengaan. Directievoorzitters Judith Cok (Krimpenerwaard) en Caspert van der Wel (Gouwestreek) hebben daartoe een intentieverklaring getekend.

Beide directievoorzitters: “De twee banken liggen geografisch in elkaars verlengde en zijn beide gericht op regio Rotterdam wat specialistische kennis en zakelijke netwerken betreft. Daarom wordt op een aantal terreinen al langere tijd samengewerkt. Daarbij komt dat het mobiel bankieren en internetbankieren van de Rabobank een enorme vlucht hebben genomen. Steeds meer klanten doen hun bankzaken online. Dat betekent voor de bank aanpassen en blijven ontwikkelen. Voor Rabobank Gouwestreek en Rabobank Krimpenerwaard is de strategie hiertoe: samenvoegen.”

De samenvoeging heeft geen gevolgen voor de bereikbaarheid van de Rabobank-kantoren, zo wordt benadrukt. Wanneer de leden eind november instemmen, is de samenvoeging komend jaar een feit.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.