Rabobank blijft sponsor Jong Talentplein Zilverdag

Deel dit:
sponsoring

Franca van Winkel (directievoorzitter Rabobank Utrechtse Waarden), Jan Lindsen (voorzitter Stichting Nationale Zilverdag) en Robert Moor (directeur Vakschool) heffen het glas op de getekende sponsorovereenkomst.

SCHOONHOVEN – De samenwerking tussen de Rabobank Utrechtse Waarden e.o. en de Stichting Nationale Zilverdag kreeg afgelopen week een vervolg. Met het ondertekenen van een driejarige overeenkomst blijft de Rabobank sponsor van het ‘Jong Talentplein’ op de Nationale Zilverdag.

Tijdens de Nationale Zilverdag, elk jaar op tweede Pinksterdag in Schoonhoven, is er speciale aandacht voor jong talent. Op het ‘Jong Talentplein’ presenteren jonge goud- en zilversmeden, (oud-)leerlingen van de Vakschool Schoonhoven, hun werk. Rabobank Utrechtse Waarden ondersteunt dit initiatief en wil jong ondernemerschap graag stimuleren.

Naast de sponsoring van het Jong Talentplein stelt de Rabobank geldprijzen beschikbaar voor jonge talenten die zich het best hebben weten te presenteren. Hiermee worden de startende vaklieden extra uitgedaagd hun beste beentje voor te zetten. Een vakjury beoordeelt de presentaties van de Jonge Talenten.

Naast het sponsoren van het Jong Talentplein wil de Rabobank de studenten van de Vakschool gastcolleges geven om de aanstaande ondernemers bagage mee te geven wat ze kunnen toepassen in de praktijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.