Push-up Contest voor Dagbesteding Krimpenerwaard

Deel dit:

pushupKRIMPEN A/D IJSSEL – Zoveel mogelijk keren jezelf opdrukken voor het goede doel; dat is het motto van de Push-up Contest die Jaap Kok en sportschool Level PT op 22 november in het Adviescentrum van Rabobank Krimpenerwaard in Krimpen aan den IJssel gaan organiseren. De opbrengst van dit sportieve event komt ten goede aan Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard (SDK).

Veel mensen kennen Jaap Kok als medewerker van Rabobank Krimpenerwaard én als één van de bevlogen voetbaltrainers van het G-team van voetbalvereniging Lekkerkerk. Hij is echter ook een enthousiast bezoeker van de sportschool, een passie die hij momenteel combineert met een opleiding tot Personal Trainer.

“Rabobank vindt het belangrijk dat haar medewerkers cursussen en opleidingen volgen buiten de bank”, vertelt hij op de website van SDK. “Sport en bewegen ziet men – terecht- als belangrijk. Voor mij was één en één twee. Ik legde contact met Level PT in Capelle aan den IJssel en loop daar nu stage. Level PT is zeker geen standaard sportschool. Men gaat net een slag dieper in op het menselijk lichaam en den persoonlijke behoeften en mogelijkheden van mensen die een personal trainer zoeken. Die manier van werken leidt tot een maatwerk pakket waar je letterlijk en figuurlijk ‘beter’ van wordt. Level PT- eigenaar Farell Biekman woont zelf in Krimpen aan den IJssel en was meteen gecharmeerd van mijn ‘Push-up Contest’-idee, waarbij mensen zich in een tijdbestek van één uur zoveel mogelijk keren opdrukken en zich daarvoor laten sponsoren.”

Op donderdag 22 november gaat het evenement plaatsvinden in de hal van het Rabobank Adviescentrum in Krimpen aan den IJssel. De start is om 19.00 uur. Er zijn inmiddels al vier teams die meedoen: Team Level PT, Team Rabobank, Team Family & Friends en Team Dagbesteding Krimpenerwaard. Meer teams zijn welkom. Aanmdelden – ook individueel – kan via tel. 06-42433284.

“Ik heb samen met Farell bewust SDK gekozen als goed doel. De stichting doet enorm veel goed werk en met voor mensen met een verstandelijke beperking en is binnen Rabobank Krimpenerwaard tot ieders enthousiasme actief in het werklunchcafé. Zo’n stichting steunen we graag. Ik hoop dat ook op een mooi evenement én een leuke opbrengst.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.