Presentatie Job & Jelle deel 2

Deel dit:

IMG_0234

SCHOONHOVEN – Precies een jaar geleden presenteerde Tessa de Gruijter haar debuutboek ‘Job & Jelle’ met grappige voorleesverhaaltjes over twee broertjes. Vanmiddag zijn de exemplaren gearriveerd van haar tweede boek.

Op vrijdag 17 november zal de presentatie plaatsvinden van haar tweede boek met als titel ‘Het jaar rond met verhaaltjes over twee broertjes’.  Het boek is opnieuw een bundeling van verhaaltjes welke regelmatig worden geplaatst op haar facebookpagina. Inspiratie voor de avonturen van Job & Jelle heeft Tessa  opgedaan in de dagelijkse opvoeding van haar twee zoontjes.  De verhaaltjes zijn ideaal om voor te lezen aan kinderen in de leeftijd tot 6 jaar. De presentatie van het tweede boek is vrijdag 17 november van 15.00 tot 17.00 uur in de Pasteurzaal in Schoonhoven. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via www.jobenjelle.nl.

Zaterdagmiddag is Tessa de Gruijter te gast in het RTV Krimpenerwaard programma ‘De Lunch & Brunch Expo’ om meer te vertellen over de totstandkoming en presentatie van haar nieuwe boek.

IMG_0235

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.