PostNL past netwerk brievenbussen in Krimpenerwaard aan

Deel dit:

brievenbussenKRIMPENERWAARD – PostNL past vanaf eind juni in gemeente Krimpenerwaard het netwerk van brievenbussen aan. Reden is dat er in Nederland steeds minder post wordt verstuurd. Brievenbussen die weinig worden gebruikt, worden verwijderd of verplaatst naar plekken waar veel mensen komen zoals winkelcentra, supermarkten of locaties aan het begin van een woonwijk.

Bij het bepalen van de locaties is rekening gehouden met de afstandseis voor brievenbussen die de Postwet voorschrijft. Daarnaast hebben lokale vertegenwoordigers van belangenorganisaties zoals ANBO, Unie KBO, PCOBm I(e)derin en LvKK de mogelijkheid gekregen om advies uit te brengen op de plannen in de gemeente.

Gezamenlijk is gekeken of brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij ziekenhuizen en zorginstellingen blijven om die reden dan ook staan. Ook het aantal verlaagde brievenbussen blijft ongewijzigd.

Veranderingen
Vanaf 30 juni worden de eerste veranderingen in het netwerk van brievenbussen doorgevoerd. In de gemeente Krimpenerwaard verdwijnen twaalf brievenbussen en blijven er 49 staan. Op welke locaties brievenbussen blijven, staat in het dit overzicht. De aanpassingen zijn begin augustus gerealiseerd.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Lida Sluis zegt:

  Goedendag
  Ik verneem zojuist dat er brievenbussen in Schoonhoven worden weggehaald.
  De brievenbus aan de Vlisterweg wordt helaas ook verwijderd, en de brievenbus aan Bergambachterstraat (bij de voormalige Plus supermarkt) blijft staan.
  Het lijkt mij logischer die aan de Vlisterweg te laten staan en die aan de bergambachterstraat te verwijderen.
  De Vlisterweg rondom een nieuwe wijk, zou niet weggehaald moeten worden.
  Zou daar eens goed over nagedacht kunnen worden?!

  Ik hoor het graag.

  Met vriendelijke Groet,
  Lida Sluis

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.