Popkoor Popcorn Vocals zoekt per direct nieuwe dirigent

Deel dit:

SONY DSC

SCHOONHOVEN – Het regionaal bekende Popcorn Vocals uit Schoonhoven is op zoek naar een nieuwe koordirigent per 25 augustus. Het popkoor is onverwachts in juni zonder dirigent komen te zitten. Na de zomerstop staat er een zangworkshop van vocalcoach Robin van Beek van Vocal Center op het programma, evenals een aantal optredens, waardoor Popcorn Vocals nu actief op zoek is naar een nieuwe koorleider. Hij of zij valt met deze actieve start direct met de neus in de boter.

Op de website wordt duidelijk gemaakt dat Popcorn Vocals op zoek is naar een koordirigent die leidt, enthousiasmeert en inspireert. Iemand met een vakdiploma dirigeren op zak, enige (pop)koorervaring en die het koor tijdens repetities kan begeleiden op de piano. Iemand met de kracht om een gezellige groep mensen in het gareel te houden, maar die zeker ook onderdeel kan zijn van de informele sfeer.

Het popkoor benadrukt de eigen sterktes op de website: “We zijn een hechte club muziekliefhebbers die elke dinsdagavond repeteert van 20.00 tot 22.00 uur. Repeteren doen we vol overgave. Helemaal als we naar een optreden toewerken. En we treden graag op.” Popcorn Vocals bestaat uit 25 leden, verdeeld over sopranen, mezzo sopranen, alten, mezzo alten, tenoren en een bas. Ze zingen zeer divers repertoire; van pop tot musical, van jazz tot latin en van rock tot Hollandse klassiekers. Op 25 augustus starten de repetities weer. De nieuwe dirigent kan dan gelijk beginnen.

Naast de zoektocht naar een dirigent is Popcorn Vocals dit jaar ook al actief gestart met het werven van bassen. Zowel bassen als tenoren hebben een streepje voor bij het popkoor. Popcorn Vocals repeteert elke dinsdagavond in het IJsclubgebouw in Schoonhoven. Nieuwe leden zijn te allen tijde welkom om te kijken en vrijblijvend mee te repeteren.

Reacties kunnen gemaild worden naar popcornvocals@gmail.com.

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.