Politie zoekt eigenaren ‘mogelijk’ gestolen fietsen

Deel dit:

fietsen1 KRIMPEN A/D IJSSEL – De politie kreeg maandagmiddag een melding van een oplettende getuige die een aantal jongens op de Reigersingel in Krimpen aan den IJssel had zien lopen met een afgesloten fiets. Verderop werd deze fiets vervolgens tegen een paal aangezet, waarna de jongens verder liepen. Dit werd door de melder niet vertrouwd, waarna 112 werd gebeld.

Agenten gingen ter plaatse en troffen de fiets al snel aan. Hoewel het vermoeden bestond dat het rijwiel was gestolen stond deze nog niet als zodanig gesignaleerd.

Omdat de jongens mogelijk nog in de omgeving waren, werd verder gezocht. Dit met resultaat, want even verderop werden de agenten aangesproken door een andere getuige. Deze wees de collega’s een fiets aan die zojuist was neergezet door een aantal jongens met hetzelfde signalement als de eerdere melding. Deze fiets stond gesignaleerd als gestolen.

Dit rijwiel leidde de politie vervolgens naar een tuin waar ook nog eens twee fietsen werden aangetroffen. Eén van deze fietsen bleek van diefstal afkomstig van de andere fiets kon dit nog niet blijken. Maar ook van deze fiets bestond het vermoeden dat deze was gestolen. Eén verdachte werd hierop aangehouden.

Omdat van twee fietsen nog niet bekend is of deze daadwerkelijk zijn gestolen is de politie dringend op zoek naar de eigenaren van deze fietsen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844. Het vermoeden is dat deze fietsen in de buurt van het winkelcentrum Crimpenhof zijn weggenomen.

fietsen3

fietsen2

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

1 Bericht

  1. Karin zegt:

    Mijn goudkleurige montego dames fiets is vorige week van mn tuinpad ontvreemd op klaar lichte dag in krimpen aan de lek. Te triest voor woorden gewoon.

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.