PLUS Rechtuyt introduceert nieuwe supermarktformule [video]

Deel dit:

plus7 SCHOONHOVEN – Aan de Adam van Vianenstraat in Schoonhoven opende woensdagochtend de nieuwe PLUS Rechtuyt haar deuren. Het is de derde PLUS-supermarkt van ons land, die volgens de nieuwe formule, Briljant 2.0, is opgebouwd.

Eigenaar Bas Rechtuyt verhuisde zijn supermarkt van de Bergambachterstraat naar de Adam van Vianenstraat even verderop in Schoonhoven-Noord. “Op de oude locatie waren we uit ons jasje gegroeid”, vertelt hij. “We hebben ook gekeken wat we daar konden doen, maar dat was geen logische locatie voor detailhandel. Na heel wat jaren overleg met de gemeente over allerlei zaken, zijn we nu op deze plek terechtgekomen. Het is nu zeven jaar geleden dat de plannen een beetje gingen rollen voor deze locatie en nu staan we er eindelijk. Dat is wel supergaaf om mee te maken.”

Bas Rechtuyt introduceert in zijn nieuwe winkel een nieuw concept. “We zijn de derde winkel van PLUS in Nederland die op deze manier is ingericht. Volledig gericht op vers, maaltijden, alles wat je gewoon direct nodig hebt. Onze slogan is: ‘Goed eten. Daar houden we van’. Dat moet er echt uitspringen. En dat is aardig gelukt, moet ik zeggen.”

plus2

Eilanden
De winkel is opgebouwd uit verschillende ‘vers-eilanden’. “We hebben eilanden gemaakt van producten die bij elkaar horen. Zo hebben we een smaak-eiland met uien, kruiden en nog meer van dat soort zaken. Ook hebben we een vlees-eiland en zo alles bij elkaar in een logische volgorde.”

De officiële openingshandeling bestond woensdagochtend uit het doorknippen van een lint. Voorafgaand was er de trekking van een minuut gratis winkelen. Bekijk de beelden daarvan in onderstaande video.

U vindt het volgende mogelijk ook interessant...

1 Bericht

  1. Sluiter zegt:

    Van harte gefeliciteerd WAT EEN SUPER GAVE MOOIE WINKEL wij wensen je heel veel succes wij zijn kennissen van je ouders groeten uit putten gert en truus

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.