PinBox Rabobank aan Pleinstraat doorn in het oog van CDA

Deel dit:

rabobank1BERGAMBACHT – De nieuwe PinBox van de Rabobank aan de Pleinstraat in Bergambacht is een doorn in het oog van het CDA in de raad van Krimpenerwaard. Het gebouwtje op het Marktplein vervangt de geldautomaat aan de Hoofdstraat die eind deze week buiten werking wordt gesteld. In de PinBox bevinden zich een geld-, stort- en sealbagautomaat.

CDA-voorman Jan Dekker ging er in eerste instantie vanuit dat de plaatsing van de PinBox van tijdelijke aard zou zijn, “maar bij navraag bleek dit niet het geval. De pinautomaat zou niet teruggeplaatst worden in de op dit moment gerealiseerde nieuwbouw van de bank.”

Vervolgens: “Natuurlijk zijn we blij dat er een geldautomaat in de openbare ruimte beschikbaar blijft, maar om daar nu tien jaar lang – de periode van de vergunning – tegen zo’n hinderlijk dominant huisje aan te kijken is niet de bedoeling van het door een landschapsarchitect ontworpen plein. Wat het CDA betreft is dit niet de manier om de openbare ruimte in te richten en wij hebben daarom schriftelijke vragen aan het college gesteld.”

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Gery den Hoed zegt:

  De boerenleenbank van weleer is een yup geworden welke niet meer te stoppen is. Eerst dure, met luxe overladen, panden neerzetten om ze vervolgens 1 voor 1 te sluiten. Kapitaalvernietiging….ons kapitaal(ons geld). Maar ja….zo gaat dat….en wij vinden het allemaal prima. Ook zo’n lelijk hok!

 2. Maaike zegt:

  Ik woon aan het prachtige plein.
  In een paar dagen tijd is er een afzichtelijk geval neergezet, een grote hap van het plein “afgehapt” en het ergste is dat de oranje band om die lelijke container s avonds en s nachts oranje licht geeft.
  En niet te zuinig..
  De 1e avond dacht ik door de oranje gloed die naar binnen scheen dat er een brandje was…
  Als je je voordeur in een beetje aparte kleur schildert staat de welstandscommissie van de Krimpenerwaard op de stoep, maar dit mag zomaar?

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.